Élet-Stílus

Borzalmasan eldeformálódtak a mellei a nagyobbításoktól, de nem akar kisebbet

Már 9 kilót nyomnak Allegra Cole mellei, saját maga töltötte fel őket, de mára nagyon aszimmetrikussá váltak. Ezért most azt akarja, hogy az orvosok csinálják meg neki, de úgy, hogy nem lesznek kisebbek.

A 44 éves nő, nagyon szereti a hatalmas kebleit, ezért jelentkezett a Botched (szabad fordításban Kontármunka) című műsor sebészeihez, hogy tegyék szimmetrikussá azokat.

Cole 33 évesen esett át az első mellnagyobbításon, ekkor 800 köbcentiseket kapott. Mindenki nagyon dicsérte, de ő nem volt megelégedve, még korántsem voltak akkorák, amekkorát igazán szeretett volna.

Mellkapzsivá váltam kicsit. Nagyobbat, teljesebbet akartam

– nyilatkozta. Ezért egy weboldalhoz fordult, ahol férfiak pénzügyileg támogatnak olyan nőket, akik implantátumot akarnak.

Képeket vagy bizonyos dolgokat kérnek bizonyos összegű dollárért cserébe.

Ekkor 1700 köbcentis implantátumokat kapott, több mint a kétszeresét az előzőnek. Annak ellenére, hogy úgy érezte a műtét után, egy elefánt ül a mellkasán, arra is rájött, hogy ez még mindig nem akkora, mint amilyet szeretne.

Felfedeztem egy orvost, aki szövetbővítőket helyezett el, amivel saját magam tudom bővíteni sóoldattal a melleimet. Szeretem, ha irányíthatok, és szeretem, ha én irányíthatom a melleim méretét

– mondta nevetve.

Öt hónap sem telt el, már

több mint 4000 köbcentisek a mellei,

gyakran jár edzőterembe, hogy a teste elbírja ezt a plusz súlyt.

Most egy több mint 20 kilós súlymellényem van, de ez a legédesebb súlymellény, amit valaha is hordhattál, ígérem

– nyilatkozta Cole.

Az önnagyobbításnak ugyanakkor lett egy olyan hátulütője, hogy nagyon aszimmetrikussá váltak a mellei:

amikor a bővítőket behelyezték, észrevettem, hogy a baloldali kicsit feljebb van és feszesebb. Minél inkább növeltem a méretét, annál inkább nyilvánvalóvá vált. Szóval azt szeretném, hogy az orvosok megoldják a féloldalúságát. Én leszek az extrém sebészet poszterlánya, de vállalom

– mondta a műsor előzetesében Cole.

(via Daily Mail, kiemelt kép: YouTube)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik