Élet-Stílus

Teherautó kipufogójába szorult egy fiatal. De nem úgy!

Hatalmas lehetett a buli azon a minnesotai country fesztiválon, ahol egy lány fejét csak elektromos fűrésszel lehetett kiszabadítani egy teherautó kipufogójából. Aztán elő is állították, na nem ezért, hanem mert kiskorúként alkoholt fogyasztott.

A 19 éves  lány, Kaitlyn Strom még pénteken járt meglehetősen szerencsétlenül a Winstock Music Festivalon, de most kapta fel igazán az internet a kiszabadításáról készült Facebook-videót. Egyébként azzal a szöveggel posztolták, hogy:

Mennyi alkoholt kell ahhoz elfogyasztani, hogy a fejed egy dízel pickup kipufogójába dugjad?

How much alcohol does it take to get your head stuck in a diesel pickups exhaust tip?Who knows this girl? I have got to hear her side of the story.

Közzétette: Billy Little – 2018. június 9.

A lány egyébként nem süllyedt el szégyenében, ami abból is látszik, hogy később feltöltött egy képet, amin a csövet tartja, és azt írta hozzá:

Igen, egy kipufogócső-lány vagyok, tudtál erről?

Közzétette: Kaitlyn Strom – 2018. június 9.

Aztán a Hutchinson Leader című lapnak is nyilatkozott:

Csak szórakoztunk, és megláttam ezt a nagy kipufogót, és arra gondoltam, szerintem belefér a fejem. Szóval kipróbáltam. Belefért, de ki már nem tudtam jutni belőle

Arról is beszélt, hogy úgy 45 percet volt beleragadva, aztán gyorsan meg is vizsgálta egy orvos. A kocsi tulajdonosát egyébként nem ismerte.

Csak néztem rá, és elnézést kértem, mire azt válaszolta, »nem, örülök, hogy jól vagy. Ne aggódj miatta«

– nyilatkozta a fiatal, akinek ki sem kellett fizetnie az okozott kárt.

(via Daily Mail, kiemelt kép: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik