Élet-Stílus

Egy férfi a saját lábából főzött vacsorát a barátainak

eves(1)(960x640).jpg (evés, )
eves(1)(960x640).jpg (evés, )

A Shiny álnévre hallgató 38 éves férfi egy motorbalesetben sérült meg olyan súlyosan, hogy amputálni kellett az egyik lábát. A férfi mikor meghallotta, hogy le kell vágni az egyik végtagját sokkot kapott, nem tudta feldolgozni a történteket, sokáig pánikban volt, hogyan fogja ezután folytatni az életét.

Shinynak végül az segített feldolgozni a balesetet, hogy elfogyasztotta a saját lábát, de nem ám egyedül, a barátai is csatlakoztak hozzá.

A férfi úgy döntött, hogy elkéri a kórháztól a levágott lábát, amivel az első szándéka az volt, hogy kitömeti és kiállítja a lakásában. Aztán végül bizarrabb fordulatot vett a történet: úgy döntött a férfi, hogy pár nyitott barátjával kipróbálják, milyen ízű az emberi hús. Ennek törvényi akadálya nem volt, hiszen abban az államban ahol Shiny lakik, nem kifejezetten tiltott a kannibalizmus.

Etikai problémák már akadtak, ám azokat végül azzal sikerült eloszlatni, hogy maga a hús tulajdonosa ajánlja fel fogyasztásra a lábát.

A vacsora végül megvalósult méghozzá nem is akárhogyan. 10 ember evett az amputált lábból, amit Shiny tacóként szolgált fel. A beszámoló szerint a vacsora először kicsit idegesen, sőt, feszülten indult, de aztán a sötét poénok feldobták a hangulatot. Shiny elmondta, hogy a hús rágós volt, nem ez volt élete legjobb vacsorája, de összességében örül, hogy megtették.

Volt olyan barátja, aki egy zsebkendőbe köpte a férfit, mások azzal viccelődtek, hogy másnap kiszarták őt.

Aki kíváncsi a férfival készített teljes interjúra, az itt tudja elolvasni a Vice oldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik