Élet-Stílus

Az igazi GTA: 30 rendőrautó követett egy lopott tankot Richmondban

Igazán fura dolgot láthattak Richmond lakói kedden éjjel: egy tankot követett több tucat rendőrautó. Bár nem vagyunk teljesen pontosak, bár tanknak néz ki, igazából egy fegyver nélküli páncélozott személyszállító jármű, még csak nem is harckocsi.

Az üldözésnek este háromnegyed 10-kor lett vége, az tankot (hívjuk így, a rövidsége miatt) ellopó férfi előzetesbe került. A járművet a Virginiai Nemzeti Gárda Fort Pickett bázisáról tulajdonították el, baleset nem történt az üldözés közben és senki sem sérült meg.

Az elkövető a rendőrség közlése szerint egy katona volt, aki csak egy kicsit szórakozni akart, de ehelyett egy kétórás üldözés lett belőle, aminek a maximális sebessége 65 km/óra volt.

Egy szemtanú szerint a csaknem 100 kilométeres hajszának végül akkor lett vége, amikor a katona felhajtott a padkára, kiszállt a járműből, majd a rendőrök kutyákat küldtek rá, és sokkolóval is rálőttek.

A férfi személyazonosságát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, a  WTVR-TV annyit tudott meg róla, hogy Richmondban él, és jelenleg is katonaként szolgál.

https://twitter.com/ayejimboslice/status/1004171629738577920

Kiemelt kép: Twitter, via Heavy

Ajánlott videó

Olvasói sztorik