Élet-Stílus

Mire gondolnak a férfiak szex közben, ha még nem akarnak elmenni?

Minden férfivel előfordul, hogy hamarabb érzi az aktus végét a kelleténél. Nem tragikus, de kellemetlen élmény kielégítetlenül hagyni partnert. Mivel a probléma eléggé elterjedt, a férfiak kismillió trükköt dolgoztak már ki a megoldására, vagyis az ejakuláció késleltetésére.

Egy szexuális problémákkal fogalakozó egészségügyi cég, a ZavaMed készített egy felmérést, amiben arról faggatták a férfiakat, hogy milyen módszerekkel igyekszenek hosszúra nyújtani a szeretkezéseket.

A legtöbben azt válaszolták, hogy pózt váltanak, vagy megállnak egy kicsit, ha érzik az orgazmus közeledtét. Sokan pedig előre gondolkodnak: maszturbálnak egyet, vagy isznak némi alkoholt, mielőtt találkoznának a partnerükkel, illetve óvszert használnak az aktushoz. Ezeken túl pedig gyakorlatilag mindenki próbálkozott már azzal, hogy igyekezett valami hervasztóra gondolni, hogy késleltesse az elsülést.

Ez utóbbi nyomon indult el a brit Metro, amikor arra kérte olvasóit, hogy írják meg, ők pontosan milyen gondolatokkal próbálják elkerülni a korai orgazmust. Néhány egészen meglepő választ is kaptak.

Harry, 26 éves

A kezdő tizenegyre gondolok a legutóbbi meccsen a futballmenedzser-játékomban. Először a kapusra, majd sorban magam elé idézem az összes arcot a támadókig. Vagy bármilyen kezdő tizenegyre, bármelyik meccsről. Ilyenkor néha még azon is meglepődöm, hogy egyáltalán szexelek.

Tom, 26

A The XX Replica című számának szövegét mondom fejben. Jó dal, de igazi hangulatgyilkos.

Sam, 32

Régebben mindig megcsípem a combomon, míg a fájdalom el nem terelte a figyelmem. Mostanában már elég, ha lelassítok, vagy változtatok valamin, például a ritmuson, vagy a pózon.

Joe, 24

Általában az a legtutibb, ha megpróbálom felidézni, mi történt a kedvenc szappanoperám legutóbbi részében. De minden jó, amit tévében például a dokumentumfilmek, amik az űrről szólnak. Ha például elkezdem magamban sorolni a Naprendszer bolygóinak nevét, az mindig működik.

Adam, 36

Nincs az a merevedés, amit ne tudna tönkretenni, ha Theresa Mayre, vagy Boris Jonsonra gondolok. A legtöbbször le is lassítok, vagy megállok, és ritka de erős lökésekkel folytatom.

James, 25

Paddington mackó, amint lekváros szendvicset eszik. Nem rossz erre gondolni, de épp eléggé aszexuális ahhoz, hogy kizökkentsen.

Philip, 27

A diákhitelemre.

Mark, 23

C-3PO, a Csillagok Háborújából.

Eric, 27

Elképzelem az egyik haveromat, amint meztelen, és tetőtől talpig curryszósz borítja.

Carl, 38

Margaret Thatcher bikiniben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik