Élet-Stílus

Majdnem a legkevesebb „alamizsnaszexet” kapják a magyar férfiak

Amerikai szakértők készítettek felmérést hosszú távú kapcsolatban, vagy régóta házasságban elő nők körében. Többek között arra voltak kíváncsiak, hogy milyen gyakran fekszenek a partnerükkel akkor is, ha nekik semmi kedvük hozzá. Más szóval: havonta hány alkalommal kapnak alamizsnaszexet a férfiak.

A megkérdezett nők mindannyian egy „hipoaktív szexuális vágy zavar” nevű rendellenességben szenvedtek, ami miatt hosszabb ideje a normálisnál jóval alacsonyabb a libidójuk – írja a The a Sun.

A felmérés eredménye szerint, az olasz nők hajlandók a legkevésbé szexre, ha épp nincsenek hangulatban, a csehek pedig a leginkább. A magyarok a lista alján, a negyedik helyen szerepelnek, lemaradva az Európai Uniós átlagtól. De nézzük a pontos számokat! A következő felsorolásban az országok neve mögötti szám azt jelzi, hogy ottani nők havonta, átlagosan hányszor fekszenek le a partnerükkel úgy, hogy nekik semmi kedvük a szexhez.

Olaszország: 1.12

Németország: 1.72

Nagy Britannia: 1.76

Magyarország: 1.78

Norvégia: 2.28

Franciaország: 2.31

Svédország: 2.32

Finnország: 2.42

Hollandia: 2.42

Belgium: 2.57

Ausztria: 2.66

Spanyolország: 3.80

Cseh Köztársaság: 4.19

EU átlag: 2.41

A számokból jól látszik, hogy míg az olasz nők havonta nagyjából csak egyszer hajlandók az alamizsnaszexre, addig a csehek akár hetente is. A magyar nők átlaga nem éri el a havi két alkalmat. A szakértők vitatkoznak azon, hogy mi készteti a nőket arra, hogy akkor is lefeküdjenek a partnerükkel, ha nem kívánják a szexet. Vannak, akik szerint az alacsony arány kulturális tényezőknek köszönhető, ilyen lehet az olaszoknál a katolikus bűntudat érzése. Mások úgy gondolják, minél szabadabbnak érzi magát egy nő, annál bátrabban mond nemet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik