Élet-Stílus

Lezuhant a repülőről a kifutópályára és meghalt egy turista egy török repülőtéren

Az utaskísérőkkel veszekedő brit férfit éppen „biztonsági okokból” kísérték le gépről, amikor az eset történt.

Meghalt egy 30 éves brit turista kedden a törökországi Dalaman repülőtéren, miután lezuhant a kifutópályára egy repülőgépről – jelentette a helyi és a brit sajtó. A beszámolók szerint a 30 éves férfit éppen lekísérték a gépről, amikor a tragikus baleset történt.

A betonon eszméletlenül elterült férfit kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. Azt nem közölték, hogy pontosan mi okozta a halálát. A török sajtóban megjelent hírek szerint 15 métert zuhant.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a férfi már három napja bóklászott a repülőtéren, és igyekezett találni egy hazafelé tartó gépet. Arról, hogy korábban miért nem tudott hazajutni, egymásnak ellentmondó hírek érkeztek. Egyes beszámolók szerint elvesztette a jegyét, más hírek szerint lekéste járatát, és azért ragadt Törökországban.

Meghalt egy nő, miután majdnem kizuhant az utasszállító ablakán
Kényszerleszállást hajtott végre kedden a Southwest Airlines amerikai légitársaság egyik gépe.

Andrew Paul Westlake végül kedden, nagyjából hajnali három órakor tudott felszállni végre egy gépre, de ott a beszámolók szerint veszekedni kezdett az utaskísérőkkel. A rendzavaró utast a pilóta utasítására, „biztonsági okokból” lekísérték a gépről. A férfi a beszállófolyosó és a repülő ajtója közötti résen zuhant az aszfaltra.

A brit külügyminisztérium szóvivője megerősítette a brit férfi halálhírét, közölve, hogy a minisztérium kapcsolatban van a turista halálát vizsgáló török hatóságokkal.

(A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik