Élet-Stílus

Van egy bizarr lakója a Fehér Háznak, és nem tudni, hogyan került oda

Egy zacskó nedves fehér zokni vándorol a az amerikai elnök rezidenciájának sajtószobájában. Saagar Enjeti, a Daily Caller fehér házi tudósítója fényképezte le még május 17-én a zacskó koszos és nedves zoknit.

Öt nappal később a riporter visszatért, és megint meglátta a koszos ruhát a teremben, de most már egy másik szegletében.

Aztán egy harmadik alkalommal is rátalált, május 24-én. Ekkor a nedves zokni már inkább kérgesnek tűnt – írta Enjeti. A Huffington Post megkereste a zokni rejtélye miatt a Fehér Házat, de egyelőre még nem reagált sem Donald Trump, sem az alkalmazottai.

Pedig a Twitteren egyre nagyobb az érdeklődés, mindenki szeretné már megtudni, hogyan került oda, és még hogy lehet mindig ott.

A lapnak Enjeti sem tudott sok információval szolgálni, csak annyival, hogy azért lehetett vizes, mert aznap, mikor először látta éppen komoly eső esett. De hogy kié, arról nincs ötlete a tudósítónak, ahogy nem volt azoknak sem, akik a környékén ültek. Az elnök az elmúlt napokban utazgatott, ezért Enjeti sem volt a szobában már pár napja, de ma, azaz hétfőn újra sajtótájékoztatót tartanak a teremben, akkor újra megkeresi, és utánajár az ügynek, ígérte a HuffPostnak.

Kiemelt kép: Getty Images/Al Drago-Pool

Ajánlott videó

Olvasói sztorik