Élet-Stílus

Egészen elképesztő a barátság a Down-kóros babák között – képek

Amy Sanders és Lana Beaton már gyerekkoruk óta ismerik egymást, de csak azután lettek barátok, hogy mindketten Down-szindrómás gyereknek adtak életet pár hónap különbséggel. De nem csak az anyukák lettek egymás legjobb barátai, hanem a gyerekek is, Cutler és Clara.

Az anyukák együtt járnak terápiára is, fontos támaszai egymásnak, és amikor csak lehet, együtt játszanak a gyerekeik is, aki bár jóbarátok, teljesen más karakterek. Clara sokkal nyitottabb, míg Cutler zárkózottabb, kevésbé barátságos. A kislánnyal ugyanakkor sokkal több egészségügyi gond van, ki-be járkálnak vele a kórházból, már három hónapos korában meg kellett műteni, mert nyílt szívvel született. Valamint vastagbél-tágulatot okozó Hirschsprung-kórban is szenved.

De ha a kislányt a kórházban ápolják, akkor is tartják a gyerekek a kapcsolatot videócseten keresztül. Az anyukák pedig indítottak egy blogot, amivel más szülőknek akarnak segíteni, akiknek a gyerekeik Down-szindrómások.

Adorable toddlers with Down Syndrome become best friends ❤️https://stories.swns.com/news/adorable-toddlers-with-down-syndrome-become-best-friends-98552/

Közzétette: SWNS – 2018. május 25.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik