Élet-Stílus

Lelőtte a pasiját egy nő, mert a férfi pizzát nyomott arcába

Nem minden esetben érdemes megpróbálni viccel elsimítani egy vitát, mert előfordulhat, hogy az ember csak olajat önt a tűzre. Ez történt a pennsylvaniai Brandon Doannal is, aki egy vita hevében megfogta a barátnője haját, és arcába nyomott egy pizzát. A következő pillanatban golyó volt a mellkasában.

A 34 éves Doan, és barátnője, a 31 éves Jennifer Boop még október közepén vesztek össze valamin a férfi lakásában. Mindketten ott éltek, a nő előző házasságából született két lányával. Az ügy napokban lezajlott bírósági tárgyalásán már egyikük sem emlékezett, hogy min kaptak össze eredetileg. A többire azonban annál jobban, csak egy kicsit másképp.

„Megragadtam a hajnál, és óvatosan az arcába nyomtam a pizzát. Rögtön meglőtt.”

– mesélte a saját verzióját a történtekről a férfi a tanúk padjáról.

Az emberölési kísérlettel megvádolt nő elismerte, hogy amikor Doan megfogta a haját, megijedt, és felkapta a férfi pisztolyát az éjjeli szekrényről. Azt azonban tagadta, hogy akarattal lőtt. Azt mondta, csak rá akart ijeszteni a férfire, de a fegyver véletlenül elsült.

Doant a mellkasa felső részén érte a lövés. Két hetet töltött kórházban, de még ma is nyakmerevítőt kell hordania, mert a lövedék szilánkjai a gerince mentén a nyakába fúródtak. Emellett a bal karja is súlyosan legyengült.

Miután meglőtte barátját, Jennifer Boop felhívta a rendőrséget, aztán először a saját anyját, majd Doanét is, mielőtt a férfi segítségére sietett volna, hogy valamivel csillapítsa a vérzést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik