Élet-Stílus

Halálos lövöldözés az iskolai anyák napi ünnepség előtt – videó

A fegyveres támadó nem sejthette, hogy az egyik anyuka rendőr.

Rettenetes pillanatokat élhettek át azok a gyerekek és szülők, akik május 12-én Sao Paolo egyik iskolájának anyák napi ünnepségére érkeztek.

Szombat reggel 8 óra körül – mint az az alább, a biztonsági kamera által készített felvételen is látható – az eseményre az utcán várakozó emberek között feltűnt egy fekete ruhás férfi és fegyvert rántott. Rablásra készült, a pisztolyt az iskola biztonsági őrére fogta.

Sok mindenre gondolhatott a támadó, csak arra nem, hogy méterekre tőle egy olyan anyuka áll, aki 20 éve a katonai rendőrség állományához tartozik.

Katia da Silva Sastre az iskolába járó kislányával érkezett az ünnepségre. Amikor a 42 éves nő meglátta, hogy a támadó fegyvere miatt veszélyben lehet a gyerekek és a szülők élete, nem sokat teketóriázott. A videó megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Feliz Dia das Mães

Em Suzano – SP, várias mães e filhas aguardavam no portão do Colégio Ferreira Master a entrada pra comemoração do Dia das Mães, quando aparece um ladrão armado e…

Közzétette: Bira Teodoro – 2018. május 12.

A fegyveres támadó, a 21 éves Elivelton Neves Moreira a kórházban belehalt sérüléseibe.

A rendőrnőt bátorságáért kitüntette Sao Paulo kormányzója, aki elmondta: sajnálatos, hogy a lelőtt férfi életét vesztette, de ez egyszersmind figyelmeztetés is – mindazoknak, akik fegyvert ragadnak polgártársaik ellen, tudniuk kell, hogy a hatóságok készen állnak megvédeni a lakosságot.

(via Daily mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik