Élet-Stílus

Új közös dalon dolgozik Pápai Joci, Majka és Curtis

Pápai Joci a Blikknek nyilatkozott arról, hogy újabb közös daluk készül Majkával és Curtissel. A fiúk már stúdióba is vonultak, de pontos részleteket még nem árultak el a közös szerzeményről.

Igazi nyári slágert veszünk fel. Majkával nagyon régen, 2015-ben dolgoztunk legutóbb együtt zenén, ezért nagyon jólesett a stúdiózás. Curtisszel meg még annál is régebben álltunk együtt mikrofon mögött. Annyit árulhatok el egyelőre a dalról, hogy nagyon modern lesz, a jókedv és a buli határozza majd meg

– mondta a lapnak Pápai Joci, aki a magánéletben is jó kapcsolatot ápol a zenésztársaival.

A magánéletben soha nem volt konfliktusunk, elképzelni sem tudom, hogy összevesszünk, még a munka miatt sem, de ilyenkor elmondjuk egymásnak a véleményünket. Van, hogy ez nem egyezik, de meg kell próbálni közel hozni a különböző elképzeléseket egymáshoz. Itt mindenkinek megvan a maga ízlése, de közös dalt kell gyúrni. Amikor valamit véleményezünk, nagyon odafigyelünk arra, hogy ne bántsuk meg a másikat, mert mind a hárman elismerjük egymás munkáját. Curtis pedig a mi kisöcsénk, azaz nemcsak baráti, testvéri is a viszony.

(Kiemelt kép: Kovács Tamás/MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik