Élet-Stílus

Sátánista szekta gyilkolt meg egy hatgyerekes anyát

sátánista szobor (Array)
sátánista szobor (Array)

Fekete ruhába öltözött sátánisták raboltak el és öltek meg hatgyerekes anyát Hondurasban – írja a Mirror. A 42 éves nőt vásárlás közben rabolták el, a holttestét, amibe bizarr szimbólumokat vágtak, egy fekete tunikába csavarva találta meg a rendőrség.

Gloria Liceth Izaguirre Torres holttestére egy rég elhagyatott házban találtak rá, egy Corralitos nevű faluban, a közép-amerikai ország déli részén. A testet négy gyertya vette körül, hasán szúrt sem volt, tenyerébe pentagramokat vágtak. A ház falán fejjel lefelé fordított kereszt lógott, amire egy darab papírt tűztek, ezzel a felirattal: „Szerződés 2018”.

A helyszínen találtak egy másik üzenetet is, amit angol nyelven írtak papírra:

A hatalomért amit a sötétség szellemei ruháznak rám, és mindenért, amit ők adnak nekem, azért jöttem, hogy nekik ajánljam az élete, és azért, hogy megtörjem az átkot.

Helyi sajtóbeszámolók szerint, a gyilkosság egy sátánista rituálé része lehetett, a falusiak a bűncselekmény idején öt feketébe öltözött alakot láttak a ház körül, ahol a holttestet megtalálták. A nőt Comayaguel városból rabolták el, ahol 22 – 4 éves gyermekeivel élt.

Az ügyben folyik a nyomozás, a lezárulásáig a rendőrség nem ad bővebb információkat a bizarr gyilkosságról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik