Élet-Stílus

Fotón mutatta meg diákjainak egy tanárnő, hogyan elégíti ki szájával a férjét

Kiskorúak ellen elkövetett szexuális zaklatással vádoltak meg egy 32 éves ohioi tanárnőt, miután az egész osztályának megmutatott egy fotót, amin orálisan elégíti ki a férjét – írja a Metro.

Jessica Langford 14 éves gyerekeket tanított matematikára a daytoni Miamisburgh középiskolában. A botrány kipattanása után a diákok azt vallották, a nő korábban elhalmozta őket ajándékokkal: voltak, akiknek éttermi kuponokat adott, mások cipőt, és volt olyan is, aki iPhone-t kapott a tanárnőtől.

Az iskola vezetősége már 2016 februárjában figyelmeztette Langfordot, hogy ne közeledjen fizikálisan a diákjaihoz, amikor észrevették, hogy a nő a teremben egy 14 éves fiú ölében ül.

A tanárnő rendszeresen együtt ebédelt két diákjával a bezárt tanteremben, és állítólag folyamatosan flörtölt a gyerekekkel. A figyelmeztetés után 15 hónappal, a nyári szünet előtti utolsó napon, pedig lefeküdt egy 14 éves fiúval az osztályteremben.

Minderre a fotós incidens utáni rendőrségi vizsgálat derített fényt, ahogy arra is, hogy az iskola vezetősége tudott a tanárnő dolgairól, de mindig megelégedtek annyival, hogy elbeszélgetnek a tanárnővel.

Langford jelenleg óvadék ellenében szabadlábon van, az ügyében május 14-én hoz majd ítéletet a bíróság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik