Élet-Stílus

Pedofiloknak adta el kislányait egy anya

Beismerő vallomást tett, és bűnösnek vallotta magát a 25 éves Morgan Summerlin, aki pénzért hagyta, hogy pedofil férfiak molesztálják, és megerőszakolják 5 és 6 éves kislányait. A georgiai nő ügyében június negyedikén hirdetnek ítéletet – írja a Daily Mail.

A bíróságon elhangozott, hogy az anya maga vitte kislányait a 78 éves Richard Office házába, ahol ő a nappaliban várakozott, amíg a férfi eltűnt a hálóban a kislányokkal. A gyerekek elmesélték, hogyan molesztálta őket, és erőszakolta meg egyiküket a férfi, akit papának kellett szólítaniuk. Elmondták, hogy a férfi száz dollárt (kb. 26 ezer forintot) adott nekik, amit aztán oda kellett adniuk az anyjuknak.

Egy másik alkalommal a nő egy Alfredo Trejo nevű férfi házába vitte a lányait, aki szintén pénzért molesztálta és megerőszakolta őket. A férfit februárban ítélték el, pedofíliával kapcsolatos bűncselekményekért 25 évet kapott, ha szabad lábra helyezik, egész hátralévő életében próbaidőn marad. Richard Office ügyében múlt héten született ítélet: a férfi biztosan rács mögött marad élete hátralévő részében.

Az ügyészség szerint az ügy egyik leghátborzongatóbb része, hogy Summerlin, akinek van egy kisfia is, mindvégig úgy viselkedett, mit minden édesanya. Képeket, sztorikat osztott meg a gyerekeiről a közösségi portálokon. A barátai és a családtagjai semmit sem sejtettek a szörnyűségről, ami a háttérben zajlott. Kivéve a gyerekek nagyanyját.

Teresa Davidsont szintén elítélték az ügyben. Öt évet kapott, mert nem tett semmit, amikor az unokái elmesélték neki, milyen szörnyűségek történtek velük.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik