Élet-Stílus

Nem sok pénze maradt egy orosz nőnek Svájcban, mert a PIN kódját adta meg, amikor a borravalót kellett volna beütnie

A 37 éves orosz nő és a fia egy New Point nevű kávézóban fogyasztottak, majd a fizetésnél kicsit elcsúsztak a dolgok. A nő a fizetést még könnyedén vette, ám amikor másodjára számokat kellett beütnie, akkor nem sejthette, hogy a borravaló összegét kellene megadnia, nem pedig a PIN kódját.

A baj ezzel csak az, hogy a nő 7686-es számsort ütötte be, amivel így a 23 frankos étkezés mellé adott egy nagyvonalú majdnem 8 ezer frankos borravalót.

Ami úgy nagyjából 2 millió forintnak felel meg.

Az egész esetben a legmeglepőbb, hogy a nő csak a következő hónapban vette észre a kis „félreértést”. Schemjakowa (így hívják az orosz nőt) miután felfigyelt a bakira, megpróbált feljelentést tenni a helyi rendőrségen, ahonnan azonban elhajtották azzal az indokkal, hogy ő maga adta a borravalót, senki nem kényszerítette.

A kávézó tulajdonosa megígérte, hogy vissza fogják fizetni az egyébként Franciaországban élő orosz nőnek a véletlen kifizetett nagy összeget, bár erre nagyon kevés esélyt látnak. A híradások szerint ráadásul Schemjakowa nincs is olyan anyagi helyzetben, hogy megengedhessen magának egy ekkora kiesést.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik