Élet-Stílus

Anyukája szaunába zárta Keresztes Ildikót

Furcsa történetet mesélt el a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorában Keresztes Ildikó anyukája, a 79 éves Éva néni. Az idős asszony szaunába zárta gyerekként Keresztest, mivel gyors és hatékony eredményt akart elérni, hogy az akkoriban ritmikus gimnasztikázó énekesnő tartsa a versenysúlyát.

Régi történet, de ha kellene, most is ugyanúgy megcsinálnám, mint akkor. Más ember talán nem ehhez a módszerhez folyamodott volna, de én alkalmaztam ezt, és bezártam oda, persze kintről őriztem és mosolyogtam rá. Ezt verseny előtt meg kellett csinálni, hogy a mérlegelésnél ne legyen probléma… a ritmikus gimnasztikához a megfelelő állóképesség mellett a súlyát is tartania kellett, hogy ne hízzon el, és ezért muszáj volt néha meghúzni a határt, mert nagyon szerette a pociját. Mikor kiengedtem fellélegezhetett, de enni nem kapott

– mesélte Éva néni a műsorban.

Keresztes Ildikóban is mélyen élnek a kötelező szaunázás emlékei. Az adásban nevetve elmondta:

Azt, hogy milyen egy szauna, nem tudtam. Bementem és sokkot kaptam, hogy mi lehet ez, de anyu vitt, mert muszáj volt. Közben kiüvöltöttem neki: Te nem is vagy anya! Te meg akarsz ölni!

(Kiemelt kép: Tv2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik