Élet-Stílus

Hódi Pamela elmondta, hogyan költözött el Berki Krisztiántól

Hódi Pamela tudatosan készült arra, hogy egyszer elhagyja Berki Krisztiánt, aki eljátszotta az összes dobását egykori szerelménél. Az édesanya így azon sem lepődött meg, mikor kiderült: lányának apja megcsalta, miközben ő az esküvőjüket szervezte.

Mikor lefújtuk az esküvőt, én közöltem a Krisztiánnal, hogy figyelj, én el foglak téged hagyni, kivettem egy lakást, még három hetem van a költözésig. Ő ezután könyörgött a bocsánatomért: elhalmozott virágcsokrokkal, és kérte, hogy ne költözzek el. De a történtek után én már nem is veszekedtem vele. Akkor már nem volt visszaút! Volt egy időszak, amikor megfogadtam: nem szólok neki semmiért, ami szerintem nem fér bele egy párkapcsolatba. De ezeket velem sorra elkövette, és én akkor mondtam ki véglegesen, hogy szakítok

– mondta a sorry! magazinnak Hódi Pamela, aki már ezelőtt is gyanakodott arra, hogy Berki megcsalja.

Hódi Pamela: Szeretem, ha a pasi egy kicsit bunkó
Szereti, ha egy kicsit szívatják.

Korábban is sejtettem már. De privátban, a négy fal között az ember próbálja elhinni, hogy a másik jót akar, őszinte és nem is csalná meg. Miután kilépsz a kapcsolatból, sokkal tisztábban látsz. Nálam már réges-régen felszállt a rózsaszín köd, egyszerűen csak igyekeztem egyben tartani a családot, ami végül nem sikerült. Azért, mert Krisztián így viselkedett velem, nem rombolta le a jövőképemet. Le tudtam zárni a múltat. Nagyon sokat tanultam az elmúlt öt évből, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, sokkal okosabb vagyok már a jövőre nézve.

Hódi Pamela egyébként néhány héttel ezelőtt bejelentette, hogy új párra talált, méghozzá egy ismert ember személyében.

(Kiemelt kép: Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik