Élet-Stílus

Mikrofonjával esett neki a részeg szurkolónak a riporternő

Mikrofonjával kezdett el ütlegelni egy részeg szurkolót Maria Fernanda Mora riporter, a mexikói Guadalajara stadionja előtt, április 26-án – számolt be az esetről a Daily Mail.

A Fox újságírónője az ünneplésről jelentkezett be, miután a helyi csapat legyőzte a kanadai Torontó csapatát. Mora két fiatal szurkolót akart meginterjúvolni élő bejelentkezésben, de ahogy lenni szokott, több szurkoló is a kamera elé tolakodott, és énekelni, ugrálni kezdtek.

Mora profi módjára vezényelte le az élő adást, ám amit szóltak neki, hogy a bejelentkezésnek vége, megpördült és nekiesett a mögötte álló férfinek. A nő később elmondta, hogy azért támadt rá a szurkolóra, mert az fogdosta.

„Ami velem történt, az nők ezreivel történik meg minden nap, nyilvános helyeken. A különbség csak annyi, hogy velem élő adásban történt, és én úgy döntöttem, hogy megvédem magam. Először azt hittem csak véletlenül ért hozzám a lökdösődésben, ezért nem reagáltam, folytattam a munkám. A férfi ezt bátorításnak vehette, mert még kétszer megfogdosott, ekkor döntöttem úgy, hogy megvédem magam.”

Mora később a kiírta a Twitterre, hogy semmit sem bánt meg. Az eset nyilvánosságra kerülése után, több neves, mexikói tévés személyiség is támogatásáról biztosította a riporternőt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik