Élet-Stílus

Hatalmas kukit rajzolt a német égre az amerikai légierő

Azt állítják, ez az egész csak a véletlen műve.

Nem szándékosan rajzoltak egy óriási péniszt a németországi Ramstein légibázis fölé kondenzcsíkból az amerikai légierő pilótái – közölte kedden az amerikai légierő egyik szóviője. Andrea Valencia hadnagy a Military Times című lapnak elmondta: az égen megjelent rajz csak a véletlen műve.


A fallosz formájú kondenzcsíkokról készült fényképek pénteken kezdtek el terjedni az interneten. A Redditen, valamint a Facebookon terjedő felvételek kapcsán mindenkinek a tavaly Washington állam felett jelent meg egy kondenzcsíkból rajzolt fallosz jutott az eszébe. Azt az amerikai haditengerészet pilótái hozták létre – és bevallottan szándékosan.

Kiderült, kik rajzoltak gigantikus péniszt Washington fölé
A válasz sokkal meglepőbb mint hinnéd.

Sokan gondolták azt, hogy a légierő pilótái azzal a rajzzal próbáltak meg vetélkedni, de Valencia hadnagy közlése szerint erről szó sincs. A szóvivő elmondása szerint a pilótáik egy megszokott repülési gyakorlatot hajtottak végre, amiben „körök és egyenes vonalak” mentén repülnek. A földről látható kondenzcsíkok pedig csak azt mutatták, merre haladtak a gépek.

Talán jobb is a légierő pilótáinak, ha nem szándékosan készítették a kondenzcsíkpéniszt, azt ugyanis közel sem volt annyira tökéletes, mint amit a haditengerészet pilótái alkottak.

Kiemelt fotó: Facebook/AirForceForum

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik