Élet-Stílus
Image: 73116542, A TV2 Mokka címû mûsora. Az adás idõpontja: 2011.10.06. Fotókredit: TV2, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

6 év után először adott interjút Pártos Csilla

24.hu
24.hu

2018. 04. 26. 19:40

Pártos Csilla évek óta címlapokon szerepel a volt anyósával, a Kossuth-díjas Pécsi Ildikóval vívott harc miatt. Több ügyben pereskednek egymással: a színésznőt például azért perli volt menye, hogy rokontartást fizessen, mivel Pécsi fia nem hajlandó fizetni gyerektartást a fiú után.

Pártos az elmúlt hat évben nem adott interjút, most a Star magazinnak beszélt arról, hogy mit gondol Pécsi Ildikóról.

Mi tényleg nagyon jó kapcsolatban voltunk! Én nagyon szerettem és a szép közös évek miatt mindig szeretni fogom a volt anyósomat. Nekem sokkal több volt ő annál, mint hogy a múltbéli érzéseket ki lehessen belőlem törölni. Ő a gyermekem nagymamája, ezért sem akarok rá haragudni. (…) Én és a fiam sohasem tagadtuk meg! Nagyon ritkán beszélek a volt férjemmel – kizárólag a közös fiunk miatt –, de nekem nagyon fáj, hogy nem tudok semmit a volt apósomról, és Ildikóval sincs közös nevező. Nem is értem, mi játszódhat le bennük, hiszen én soha nem bántottam őket. Ők is nagyon jól tudják, hogy az ő gyermekük lépett ki a házasságból egyik napról a másikra. Az ő fiuk állt fel tizennyolc év után, mert úgy döntött, hogy elmegy. Esélyt sem adott arra, hogy megbeszéljük a problémákat, és megtaláljuk a megoldást. Fogta magát, és elment. Ezek után én vagyok a rossz, és engem marasztalnak el mindenért… Ez egyszerűen érthetetlen!

– mondta volt anyósáról Pártos Csilla, aki arról is mesélt, hogy a fia próbál kimaradni a családi konfliktusból.

Budapest, 2015. január 28.
Pécsi Ildikó színésznõ a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt
Pécsi Ildikó: Vagy belerokkanok, vagy kitörlöm az életemből
Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között már több mint egy éve annyira elmérgesedett a viszony peres ügyeik miatt, hogy a színésznő soha nem békülne ki az exmenyével.

Nagyon tisztességesen csinálja: nem bántott senkit, nem tagadta meg a nagymamáját, és nem haragudott az apukájára sem! Vannak benne indulatok, hiszen nagyon érzékeny, jóérzésű gyerek, de muszáj volt megkeményítenie magát, mert a fájdalom ellen csak így lehet védekezni. Csabi végtelenül korrekt, az elmúlt években is csak egyetlenegyszer nyilatkozott: diplomatikusan felvázolta a helyzetet és a tényeket, de senkit nem sértegetett, és senkire egy rossz szót nem mondott.

(Kiemelt kép: TV2)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Passerbys cross a street in the city centre of Cottbus, Germany, 23 January 2018. Cottbus is becoming the scene of ugly attacks between Germans and foreigners. The rage is let out in the nice corners of Cottbus, not in the areas dominated by prefabricated buildings. Photo: Patrick Pleul/dpa-Zentralbild/ZB
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.