Élet-Stílus

Betegségéről vallott a luxusfeleség

A Feleségek Luxuskivitelben második évadának új szereplője, Polgár Tünde a realityben is megpedzegette, hogy évek óta küzd nőgyógyászati betegségével, most pedig az nlc-nek beszélt arról részletesen tüneteiről és arról, hogy mi vár rá a jövőben.

A luxusfeleség betegsége fia születése után kezdődött. A vizsgálatok során kiderült, hogy miómája van, amelyek később meg is szaporodtak.

Ha az ember ezzel küzd, sok mindent megél az állandó fájdalmon kívül. Olyan sokáig kellett hormongyógyszereket szednem, hogy elkezdett erősen hullani a hajam. Utána csak híztam, és semmitől sem tudtam fogyni, majd jött a másik véglet. Lefogytam, és nem tudtam felszedni plusz kilókat, 48 kiló voltam, a botsáska hozzám képest vaskos volt. És akkor ott voltak a hangulatingadozások, a hirtelen sírógörcsök

– mesélte Polgár, aki hozzátette, nem panaszkodni akar, csupán azt szeretné saját történetével felhívni a nők figyelmét  a vizsgálatok fontosságára.

Polgár Tünde: A gazdagság nem csak arról szól, hogy tetőtől talpig Gucciban vagyunk
Interjúnkból kiderül, melyik luxusfeleség szellentett.

A luxusfeleség állapota jelenleg stagnál, így kordában tudja tartani, de a jövőben szüksége lehet egy méheltávolító műtétre.

Eddig a műtétet sikerült kitolni, kordában tudjuk tartani a betegségemet. A táplálkozás is sokat segít, a gondos ellenőrzés, és bár néha most is állok egy helyben, mert mozdulni is fáj a görcsök miatt, de ez már semmi a korábbiakhoz képest. De 46 éves vagyok, és szeretném minél tovább halasztani a műtétet.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik