Élet-Stílus

Négy ember halálához vezetett a találkozás a biológiai szülőkkel

Bíróság vetett véget a vérfertőző viszonynak, az apa nem tudott beletörődni.

Végül több ember halálát okozta egy Katie nevű lány találkozása igazi szüleivel. A tragikus történet 1995-ben kezdődött, amikor Steven Pladl megismerkedett egy Alyssa nevű nővel az interneten. A kapcsolatból született egy baba, akit a nehéz körülmények között élő fiatalok nem tudtak volna felnevelni, ezért 8 hónapos korában örökbe adták.

Egy doveri pár, Tony Fusco és felesége, Kelly adoptálta a kislányt. akit ők Katie-nek neveztek el. Úgy tűnt, a lány előtt szép jövő állhat, a gimnáziumban megmutatkozott művészi hajlama,  képregény-rajzolással akart foglalkozni.

Aztán a 18-ik születésnapja után minden máshogy alakult. Ekkor tudta meg nevelőszüleitől, hogy örökbe fogadták, a hírt pedig – ahogy az ilyenkor gyakori – az követte, hogy Katie felvette a kapcsolatot biológiai szüleivel.

A Pladl család örömmel fogadta a lány közeledését, aki kis idő múlva oda is költözött a házukba Virginiába. Biológiai szülei ekkor már válófélben voltak, külön szobában aludtak. Steven azonban egyre gyakrabban tűnt fel lánya hálószobájában, elég gyorsan szerelmi viszony alakult ki köztük. A feleség elköltözött, az apa és a lánya kapcsolata pedig olyannyira szárba szökkent, hogy közös gyerekük is született.

Steven és Katie összeházasodtak, a hatóságok előtt letagadták, hogy rokonságban állnak; azonban egy feljelentés után mindkettejüket letartóztatták vérfertőzés miatt.

Katie, aki ekkor már 20 éves volt, ezek után szakított apjával (férjével) és visszaköltözött nevelőszüleihez. Idén április 12-én Steven – ahogy a biztonsági kamera felvételeiből is kiderült – megjelent a Fusco család háza előtt, és kocsijával követte az otthonról távozó Katie-t, vele volt Tony Fusco, a nő 56 éves nevelőapja is. Néhány perccel később Steven Pladl tüzet nyitott rájuk, és megölte őket, majd pedig magával is végzett. Mint kiderült, a férfi nem sokkal korábban Észak-Karolinában közös gyermeküket is megölte.

Katie-t, a gyermekét és nevelőapját a hétvégén helyezték örök nyugalomra New York államban.

(via abcnews; kiemelt kép: Katie Pladl nevelőszüleivel, forrás: Facebook)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik