Élet-Stílus

Erdei Zsolt nem szeretne több gyereket

Erdei Zsolt (Array)
Erdei Zsolt (Array)

Erdei Zsolt és párja, Réka egy fájdalmakkal és küzdelemmel teli időszakon vannak túl, ugyanis mindkét közös gyermekük koraszülöttként jött a világra. A négyéves Grétinek és a 11 hónapos Vilikének is lélegeztetőgép segített az első hetekben az életben maradásban. Az ökölvívónak egy előző kapcsolatából van egy nagyfia is, a 11 éves Viktor.

Bármennyire is szeretem a gyerekeim, úgy érzem, már képtelenek lennénk bevállalni egy negyedik testvért. Így is öregember leszek, mire Vilike 18 éves lesz!

– mondta a Blikknek a Madár becenévre is hallgató sportoló, aki hozzátette: Gréti vidáman éli az óvodások életét, és Vilike is egyre erősebb.

Kezdetben valóban volt sok nehézség, de szerencsére ma már Gréti óvodába jár, semmilyen speciális kezelést vagy terápiát nem igényel, és ugyanúgy futkározik a társaival, mint a többi gyerek. Persze, vannak hiányosságai, amire az óvónők is odafigyelnek, de teljes életet tud élni, és egy nagyon nagy dumás kis csaj, aki gyakran még engem is meglep a beszólásaival. 20 év áll előttem, hogy neveljem a gyerekeim. Persze, utána is fogom, de addig nekem kell gondoskodnom róluk, amibe néha félelmetes belegondolni. Minden reggel én viszem iskolába és óvodába őket, aztán rohanok a munkába. Réka rengeteget volt a gyerekekkel, neki is szüksége van a pihenésre. Ezért hetente kétszer jógázni jár, addig pedig én vigyázok a gyerekekre, ami nem egyszerű. Viktor már kiskamasz, nem igazán veszi ki a részét a pelenkázásból, így nagy kihívás számomra vigyázni rájuk, de imádom őket

– mondta Erdei Zsolt, aki tavaly óta a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke is.

(Kiemelt kép: Berecz Valter / 24.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik