Élet-Stílus

Hatalmas volt a buli Erzsébet királynő 92. születésnapján

II. Erzsébet királynő április 21-én ünnepelte kilencvenkettedik születésnapját, amin egész családja ott volt, így nyilván unokája menyasszonya, a leendő hercegné, Meghan Markle is. Rajtuk, vagyis a családon kívül még rengeteg puccos vendég a Royal Albert Hall-ban ünnepelte a brit királynőt egy hatalmas koncerttel, amin olyanok léptek fel, mint az angol tinilányok kedvence, Shawn Mendes, Kylie Minogue, Shaggy, illetve Sting.

Harry herceg a koncertek után beszédet mondott, amiből kiderült, hogy nagyanyja tiszteletére, illetve az ő nevében létrehozott egy újabb jótékonysági szervezetet, aminek természetesen Harry lett az elnöke.

A királynőnek egyébként két születésnapja is van – az egyik ez az április 21-i, amikor valójában született, a másikat pedig minden év júniusának második hétvégéjén tartják, akkor ugyanis sokkal jobb az idő az ünneplésre, mint áprilisban. Ezt a szokást még Erzsébet apjának, VI. György uralkodásának idején vezették be, a király ugyanis novemberben született, és hát egy novemberi hideg tökre nem alkalmas a bulizásra.

Kiemelt kép: Getty Images/Andrew Parsons

Ajánlott videó

Olvasói sztorik