Élet-Stílus

Az anyuka nagyon kiakadt, mikor meglátta, milyen cukrot adtak a 7 és a 12 éves kislányainak a boltban

A 12 éves Bethany és a 7 éves Maisie nem mindennapi cukorkával állítottak haza a közeli üzletből. A lányok meggyes cukrot vettek, de az édességnek nem az íze verte ki a biztosítékot, hanem a formája. Az ugyanis péniszalakú volt.

A bizarr eset az Egyesült Királyságban, Portsmouthban történt, itt egy “Lol” nevű helyen vettek a kislányok péniszformájú cukorkát. Bethany és Maisie édesanyja, Hilary elmondta, hogy nagyon felkavarta az eset.

Az anya teljesen kiakadt azon, melyik boltosnak juthat eszébe, hogy ilyen édességet adjon gyerekek kezébe. A cukrokat ITT tudjátok megnézni.

A lányok valószínűleg úgy találtak az illetlen édességre, hogy átkeveredtek a Lol humor részlegéhez (merthogy van olyan nekik), ahol hasonló vicces tárgyakat lehet vásárolni.

A probléma az édesanya szerint azzal van, hogy az eladó képes volt odaadni a péniszalakú cukrokat a kislányoknak, akik jól láthatóan nem töltötték be a 18-at.

Hilary olyan dühös lett, hogy másnap vissza is ment a boltba, ahol azonban nem kértek tőle bocsánatot, sőt, még vele viselkedtek modortalanul. Az ügy végül a Lol vezetése elé került, a szóvivőjük elmondta, hogy a szóban forgó termék az új felnőtt/humor részlegükhöz tartozott, azt egyelőre tesztelik, hogy mennyire népszerűek ezzel a vásárlók körében.

Via

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik