Élet-Stílus

Összefog Horváth Éva és Nagy László (X)

A műsorvezető és a világklasszis kézilabdázó egy jó ügyért fogott össze: a Noé Állatotthont támogatják.

A legtöbb ember életében az egyik legörömtelibb esemény, amikor egy cica érkezik az otthonába, hiszen bearanyozzák a mindennapokat szeretetükkel. Ha igazán jót szeretnénk tenni, bátran fogadjunk örökbe egy kisállatot!

Horváth Éva is az örökbefogadásban hisz

Úgy gondolom, hogy felelősek vagyunk azért, akit megszelídítettünk, de sajnos nagyon sokan vannak, akik magukra hagyják a négylábú barátaikat. Ezért nálunk már családi hagyomány, hogy csak mentett cicáink vannak, akik nagyon hálás jószágok. Egy mentett cica mintha azzal viszonozná a választásodat, hogy pillanatok alatt képes beilleszkedni a család életébe – mondta el Horváth Éva.

Gondoltad volna, hogy a Noé Állatotthon az elmúlt évtizedekben közel nyolcezer cicát adott örökbe? A menhely saját erőforrásból állatokat is ment, évente nagyjából ezer kis teremtés köszönheti nekik az életüket. Jelenleg több mint 1200 lakóról gondoskodnak, ráadásul kizárólag támogatásokból tartják fenn magukat immár 25 éve! Ekkora számú állatnál minden segítségnek kulcsfontosságú szerepe van.

Magyarország egyik ismert macskaeledel márkája, a PreVital többféle módon is hozzájárul a szervezet működéséhez, hiszen egy célért dolgoznak: hogy minél több cicának boldog és kiegyensúlyozott élete legyen. „A Noé Állatotthon régóta figyelemreméltó munkát végez az állatmentés területén, így büszkén támogatjuk a tevékenységüket. Nemcsak eledellel, hanem minden megvásárolt PreVital termék után 1 Ft adománnyal segítjük őket, illetve a Facebook-oldalunkon posztoljuk az örökbe fogadható cicákat, és termékeinkből egy kezdőcsomagot adunk minden új gazdinak áprilisban és májusban” – ismertette a cég célkitűzéseit Szitai Ádám.

Nagy László életét teljessé teszik az állatok

Világklasszis kézilabdázónk, Nagy László nagy állatbarát hírében áll, elmondása szerint pedig a négylábúakkal válik teljesebbé élete. „Nekem rengeteg örömet okoznak az állatok az önzetlen ragaszkodásukkal és szeretetükkel. Mint gazdi, szeretném felhívni a többi gazdi figyelmét is arra, hogy ne hagyják elveszni az adójuk 1%-át, ha ilyen fantasztikus kezdeményezéseket is támogathatnak vele, és az állatoknak jobb életet biztosíthatnak.”

Szerinted is minden állat megérdemli, hogy méltó körülmények között éljen, és esélye legyen szerető otthonra találni? Akkor kérünk, támogasd a Noé Állatotthont adód 1%-ával, valamint PreVital termékek vásárlásával, amelyek után áprilisban és májusban termékenként 1 Ft-ot adományozunk a Noé Állatotthon számára! Köszönjük a cicák nevében is!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik