Élet-Stílus

Erre vágyik a nő az ágyban

Ha bárki megnézi a Netflixen Rocco Siffredi dokumentumfilmjét, akkor láthatja, hogy még a legbrutálisabb pornójelenet előtt is van egy bizonyos dolog, amire a pornószínésznők őszintén vágynak a farka miatt világsztárrá vált színésztől: figyelmet, ölelést, csókolózást, intimitást. Kivétel nélkül minden nőben ott van a vágy arra, hogy ne csak egy lyukként kezeljék őket az ágyban, még akkor is, ha erről szerződésük van.

Mit akarnak a nők az ágyban? Mire vágynak, mire gondolnak? Hogyan lenne jó nekik? Ezek örök kérdések, pedig a válasz sokkal egyszerűbb annál, mint azt bárki hinné. Nem az anyagiak, nem a farokméret, de még csak nem is az ügyes technika, vagy az órákig tartó merevedés kell a nőknek az ágyban, hanem egész más.

Kapcsolódás, egymásra figyelés

Semmi nem olyan izgató, mint azt látni, hogy a partner mennyire élvezi azt, amit történik, nemcsak a testén, hanem a tekintetében, a szemében. Az a szenvedély, ami a férfiak és a nők tekintetében van szerelmeskedés közben, elképesztően gerjesztő lehet. A nőknek különösen fontos, hogy szex közben meglegyen a szemkontaktus, ha ez megvan, eszük ágába nem jut azzal foglalkozni, mekkora a merevedés, és meddig tart az erekció. A szemkontaktus mellett némi beszélgetés sem árt, a humornak is helye van az ágyban, és bátran megkérdezhetjük azt is, jól esik-e, amit éppen csinálunk.

Több idő

A férfiak és a nők szexuális gerjedelme másmilyen tempóban zajlik, a férfiak általában hamarabb érik el az izgalmi állapotot. Egy úgynevezett orgazmusgörbén mérik a szexuálterapeuták az izgalmi szintet, ez egy grafikon, amin látható, hogy a férfiak a plátó szakaszra, azaz az orgazmus előtti, már felizgult állapotra jóval hamarabb érnek el, mint a nők. A nőknek sokkal több idő és figyelem szükséges, lassabban érnek el ide, biztos, hogy legalább 15-20 percet szánni kell az előjátékra ehhez. Lassú vetkőztetés, csókolózás, körültekintő simogatás is legyen a felvezetésben, minden mozdulat része az előjátéknak, nemcsak az, ha rögtön a lényegre tér a férfi nyelvvel és ujjakkal.

A legtöbb nő ezt a felvezető részét szereti igazán a szexnek, célszerű ezt észben tartani.

Az ő öröme is számítson

Amikor a férfi azon aggódik, hogy ne süljön el hamarabb, hogy legyen elég a merevedése a behatoláshoz, akkor saját magára figyel, nem pedig a történésekre. Ha a teljesítménykényszer és szorongás helyett arra törekszik, hogy a nőnek jó legyen, hogy a nő ne feszüljön a saját testén, mellméretén, hasán, bármin, akkor sokkal jobban fogja érezni magát az ágyban mindkét fél. Természetesen fontos, hogy a férfi ne csak a saját teljesítményét helyezze háttérbe, hanem a nőét is: ne nyomassza az orgazmus kipréselésével, a szex lényege nem az élvezés.

Többféle stimulálás

Aki azon aggódik, hogy a pénisze megfeleljen a másiknak, valószínűleg minden erejével a behatolásra összpontosít, és abban akar a legjobb lenni. A tény az, hogy sok nő nem tud pusztán csak a behatolástól óriásit élvezni, mint a pornófilmekben, és ahhoz, hogy a tetőpontot megélje, szüksége van a klitorális stimulálásra. Ez azt jelenti, hogy ne feledkezzen meg egy férfi sem a csiklóról, az is a női test szerves része, és aktívan szerepet játszik abban, hogy a szex még élvezetesebb legyen. A testrészek izgatása mellett mind az öt érzéket érdemes bevonni a játékba, ha például egyik este egy randin csak szóban szerelmeskednek, ha csak arról beszélgetnek, mit csinálnának egymással, kellően meg tudja alapozni a hangulatot. Váltogathatjuk a kezeket is, másmilyen érzés jobb vagy bal kézzel csinálni ugyanazt, de szóba jöhet a szexuális játékszer is, ha a nő nyitott rá.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik