Élet-Stílus

Pánikból fejezte le, és égette el szexpartnerét a fitneszedző

Egy egyetemista lány megölésével vádolták meg Charles Bryant, 31 éves, texasi fitneszedzőt. Áldozata, a 24 éves Jackie Vandagraff szeptemberben tűnt el, maradványait másnap egy műanyag gyermekmedencében találták meg – írja a Mirror.

A barátai azt mondják, amikor Jackie elkezdte az egyetemet, új életet kezdett. Törölte magát az online társkereső Tinderről, mert a való életben szeretett volna ismerkedni.

Amikor lány halálának ügyében megkezdődött a nyomozás, a rendőrök hamar rátaláltak egy bár biztonsági kameráinak felvételeire. A videókon látszott, hogy Bryant és a nő nevetgélve iszogatnak és beszélgetnek. A gyanú szerint azon az estén találkoztak először.

A mobiltelefonok cellainformációi azt mutatták, hogy Jackie Vandagraff az éjszaka folyamán Bryant otthonának környékén járt. A rendőrök ezekkel az információkkal házkutatást végezhettek a férfinél, ahol egy kukában megtalálták a nő retiküljét.

A fitneszedző vallomást tett. Elismerte, hogy a hazavitte bárban megismert fiatal nőt, a gyilkosságot azonban tagadta. Azt mondja, a lány véletlenül halt meg, szex közben. Ekkor ő pánikba esett, és hajnali négykor elment egy éjjel-nappali áruházba ásót venni. Később mégsem ásta el a holttestet, hanem lefejezte, majd egy gyermekmedencébe rakta felgyújtotta.

Szemtanúk hívtak tűzoltókat, amikor észrevették a lángokat. Ők adtak később személyleírást a rendőröknek egy férfiről, aki álldogált egy darabig a tűz mellett, majd elfutott.

A lány meggyilkolása utáni napokban, Bryant úgy viselkedett, mintha semmi sem történt volna. Kigyúrt testéről készített szelfiket osztott meg a közösségi portálokon. Amikor a rendőrök letartóztatták, gyerekpornót találtak a férfi telefonján, így a gyilkosság mellett, emiatt is vád alá helyezték.

(Kiemelt képünkön Charles Bryant és Jackie Vandagraff, fotók: Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik