Élet-Stílus

Összetört a férfi, amikor meglátta, ki a betörő, akit agyonlőtt

Gondolkodás nélkül kezdett lőni a 47 éves Tony Rutherford, amikor szombaton, korán reggel észrevette, hogy valaki elhajt az idősebb fia furgonjával. A terepjáró egy földön vágott át, amikor a férfi, puskával a kezében üldözni kezdte, majd több lövést adott le. Miután az autó megállt, és Rutherford odarohant, és észrevette, hogy Kyle, a fiatalabb fia ül benne, a kormányra borulva – írja a brit Metro.

A 13 éves fiút egy lövés találta el, ami azonnal végzett vele. Jennifer Brown, az állami nyomozóiroda szóvivője azt mondta, a tragikus ügy teljesen egyedi. Az apa azt hitte, hogy az idősebb fia tulajdonát védi, ám valójában a kisebbik fiára lőtt, és ölte meg.

Egy helyi lap információi szerint, az eset azzal kezdődött, hogy egy szomszéd felhívta a családot. Azt mondta, gyanús mozgást látott egy épületben, ami Rutherfordék birtokán áll, és elvileg teljesen elhagyatott. Az épület körül ráadásul több autó parkolt.

A család ügyvédje annyit közölt, hogy a Rutherford családot nagyon lesújtották történtek, az ügy pontos körülményeit majd csak az idő fedheti fel. Az ügyvéd hangsúlyozta, tragédia, ami történt, de nem bűncselekmény.

Az apát emberöléssel vádolták meg, és előzetes letartóztatásba helyezték, de sajtóinformációk szerint, kedden már nem volt őrizetben.

(Kiemelt képünkön Kyle Rutherford, fotó: Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik