Élet-Stílus

Weisz Fanniéknál már kész a gyerekszoba

Weisz Fanni még az idén férjhez megy, és úgy tűnik, vőlegényével, Péterrel már nagyon várják, hogy megfoganjon első gyermekük.

Arról már korábban is beszéltek, hogy egyikőjük sem szeretne későn családot alapítani, a Story magazinnak azonban Fanni most azt is elárulta: új lakásukat kifejezetten úgy alakították ki, hogy legyen benne babaszoba – méghozzá a hálóval szemben, hogy a modell mindig ráláthasson gyermekére.

A szülői hálóval szemben található a babaszoba, így odalátok. Egyelőre gardróbnak használjuk, mert kinőttük a beépített szekrényt. Amikor abba bepakoltam, Péter megkérdezte, hogy az ő ruhái hova kerülhetnek? Lett ezért még egy szekrény, és ha megszületik a picink, már csak a bababútort kell a szobába betenni. Nagyon várom, hogy odáig jussunk, idővel majd kis testvért is szeretnénk!

– mondta a Story magazinnak Weisz Fanni, aki arról is beszélt, hogy Péterrel nem csapnak nagy lagzit: körülbelül 150 főt várnak a nagy napra. Az előkészületeket teljes mértékben Fanni végzi és szervezi, vőlegénye szabad kezet ad kedvesének az esküvőt illető kérdésekben.

Weisz Fanni luxusautót vezet friss jogsijával
Nem semmi verdában csapatja az utakon.

Exkluzív sztorikkal megjelent a Story. Keresd a magazint az újságárusoknál!

Közzétette: Story – 2018. április 4.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik