Élet-Stílus

Egyre valószínűbb, hogy Mark Zuckerberg egy robot

Az interneten az elmúlt hetekben valóságos közösség alakult ki, akik szerint a Facebook alapítója és jelenlegi vezetője, Mark Zuckerberg egy robot. Vagy egy gyík. Még maguk az érintettek sem döntötték el pontosan. Az egész dolog úgy kezdődött, hogy Zuckerberg egy előadás alkalmával azt mondta, hogy

Én is ember voltam.

A Facebook atyja gyorsan javította is a nyelvbotlást, de ez nem zavarta meg az internet népét abban, hogy elindítsák a legújabb MÉMET, a Zuckerberg Robot Vagy Legalábbis Gyíklény elméletet.

A Redditen azóta elindult a “zuckmemes” tag is, ahol szó szerint végtelen mennyiségű, többnyire vicces, de néha komoly elképzelés kering arról, hogy Mark Zuckerberg nem ember.

A zuckerberges mémek egyik fő motívuma, a videók alá vágott géphangok, amik azért viccesek, mert úgy ábrázolják a techmilliárdost, mintha mozgás közben robothangokat hallatna. Így eszik egy lelketlen robot pirítóst:

De például kifigurázták Zuckerberg promóvideóját is, amit a sajátfejlesztésű okosasszisztenséről, Jarvisról készített. Íme, az eredeti:

És itt van a “valódi vágtalan verzió”, amiből kiderül, hogy Mark egy paranccsal képes lehet elpusztítani az emberiséget.

Szerintetek Mark Zuckerberg robot vagy gyíklény?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik