Élet-Stílus

Erre sem kell tovább várni: itt a pornókaraoke!

Noha a pornónak és a karaokénak elég más a közönsége, pontosabban az egyiknek van, míg a másiknak nincs. Így volt ez mostanáig, egy torontói társaság ugyanis gondolt egy nagyot, és társította a két műfajt. Humber College-ra járó fiatalok  április 10-ére egy olyan eseményt szerveznek meg, ahol a résztvevők párbeszédeket improvizálhatnak a lenémított pornóvideók alá.

A résztvevők választanak először, hogy milyen pornót szeretnének, például fétis, amatőr vagy kötözéses, a többi már improvizáción múlik. Nyöghetnek, nyöszöröghetnek, pikáns párbeszédeket találhatnak ki vagy amit csak szeretnének

– mondta az egyik szervező, Daniel Carter, aki a pornókaraoke ötletét egy montreali eseményből vette, amelyen szintén részt vett.

A videókat a Torontói Nemzetközi Pornófesztivál szolgáltatja, csak olyanokat, amik etikusan készültek és van feminista kötődése – írta a NowToronto.com. Vagyis olyan szereplői vannak, akik különböző testalkatúak, fajúak, korúak és garantálják a készítők azt is, hogy a film minden színészével tisztességesen bántak és rendesen ki is fizették őket.

Az est bevételeit egyébként egy szexmunkásokkal foglalkozó szervezetnek ajánlották fel.

Ezt az eseményt egy olyan politikai és társadalmi helyzetbe helyeztük el, hogy mi megy körülöttünk, és mi mint közösség hogyan tehetünk a szexmunkások életének javítása érdekében

– nyilatkozta Carter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik