Élet-Stílus

Összenőtt szemöldökű modell az Instagram új sztárja

Azzal szerzett magának több mint 160 ezer követőt az Instagramon a Ciprusról származó, Londonban élő Sophia Hadjipanteli, hogy nem hajlandó formára igazítani vagy szedni a szemöldökét: egyszerűen csak hagyja, hogy a szőrszálai nőjenek, ahogyan akarnak. Ezzel családi tradíciót követ, náluk ugyanis mindenkinek hasonlóan erős az arcszőrzete és a szemöldöke.

@manrepeller 💙🍪

Sophia Hadjipanteli 🌼☠️🌸 (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés, Márc 22., 2018, időpont: 11:47 (PDT időzóna szerint)

A Kiszel Tündét is megszégyenítő összenőtt szemöldökű modellnek olyan, mintha gyakorlatilag csak egy szemöldöke lenne, és ezért állítólag folyamatosan magyarázkodni kényszerül. Mint mondja, sokaknak ellenérzései vannak az összenőtt szemöldök látványától, vagy túlzónak találják, hogy ezzel szerepel az interneten. Még halálos fenyegetést is kapott.

Az emberek néha azt mondják, hogy undorító. De mi tud undorító lenni a szőrzeten az arcodon vagy bárhol máshol?

– tette fel a kérdést a New York Magazine egyik videójában Sophia Hadjipanteli, aki elmondása szerint sosem gondolta, hogy csupán a természetesen növő szemöldökeivel ekkora figyelmet fog kapni.

Caption this (⭐️ @manrepeller )

Sophia Hadjipanteli 🌼☠️🌸 (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés, Márc 26., 2018, időpont: 8:00 (PDT időzóna szerint)

Úgy gondolom, hogy az én arcom jobban mutat így. Van, aki nem ért egyet velem, de ez így jó. Nem akarok mindenkit rávenni arra, hogy kövessen

– mondta a 21 éves egyetemista korábban a Harper’s Bazaarnak adott interjújában, amiből az is kiderül, hogy a szemöldöke eredetileg szőke lenne, de direkt festi sötétre, hogy mégjobban kiemelje.

What’s your biggest pet peeve

Sophia Hadjipanteli 🌼☠️🌸 (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés, Márc 31., 2018, időpont: 11:29 (PDT időzóna szerint)

Sophia Hadjipantelinek egyébként nem az a célja a burjánzó szőrzettel, hogy önmagát elfogadtassa, hanem az, hogy terjessze, mindenki élhet úgy, ahogy csak jólesik neki.

A modell ráadásul ezzel a külsővel tartja magát a legszebbnek, szedett szemöldökkel már el sem tudná képzelni magát. Persze kipróbálta azt is: fiatalon szedte a szemöldökét, sőt, egyszer még tussal is kihúzta, ami nem sikerült túl jól (ahogy elsőre senkinek). Állítólag ez volt az a pillanat, amikor ráeszmélt, hogy neki való a sötét szemöldök.

Azt mondják, bármiben meg lehet találni a szépséget. Ön mit gondol Sophiáról?

(Kiemelt kép: Facebook)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik