Élet-Stílus

Fodor Zsókát örökbe fogadták

Bár Fodor Zsóka egyedül él, mégsem magányos. Rengeteg barát veszi körül, ezért sosem unatkozik, ráadásul egy Cserszegtomajon élő családdal különösen jó viszonyt ápol.

fodor-zsoka(960x640).jpg (fodor zsóka, magdi anyus, )
Magdi anyus is visszatérhet a Barátok Köztbe
A sorozat idén a 20. születésnapját ünnepli, ami nem várt fordulatokat hozhat.

A színésznő először 18 évvel ezelőtt két egykori munkatársával, Várkonyi Andrással és Szőke Zoltánnal utazott le a községbe egy előadás miatt.

Nekem az előadásban egy húszperces kis produkcióm volt, amelyről elterjedt, hogy milyen aranyos kis magánszám. Egy-két hét múlva visszahívtak vele, mert annyira megszerették. A felkérést elfogadtam, és az előadás napján odautaztam

mesélte a Bors magazinnak a Barátok közt legendás Magdi anyusa, aki annyira jól érezte magát, hogy lekéste a főváros felé tartó utolsó vonatot, így a falu mostani polgármesterének családjánál, Bartha Gáboréknál töltötte az éjszakát, akik végül úgy döntöttek, örökbe fogadják őt.

A nagy elalvás előtti beszélgetés közepén Gábor felvázolta a jövőmet: tudja, hogy előbb-utóbb egyedül leszek, mert az édesanyám idős, a bátyám pedig Venezuelában él. Mégsem leszek magányos, mert ők úgy megszerettek, hogy örökbe fogadnak. Ez azt jelenti, ha én egyedül maradok, az ő házuk az enyém is, és bármikor szívesen látnak

– mesélte a színésznő, aki nagyon boldog a szeretettől, amit a családtól kap.

(Kiemelt kép: Zih Zsolt/MTVA)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik