Élet-Stílus

Kulcsár Edina terhesen sem hagyja abba az edzést

Kulcsár Edina kardió edzéséről töltött fel videót az Instagram, és előre igyekezett kiszűrni a kéretlen negatív kommenteket azzal, hogy odaírta: tisztában van vele, hogy terhes. 

Hogy jobban induljon a hét! 💪😊 Mielőtt valaki felhívná a figyelmemet arra, hogy babát várok, megnyugtatnék mindenkit, hogy tudom!

Mindig van valaki, aki ugrik a terhes nők sporttevékenységével kapcsolatos posztokra, hiába erősítette meg ezerszer az orvostudomány, hogy egészséges kismamánál, akik előtte is sportoltak, abszolút megengedhető, sőt kifejezetten ajánlott a jóleső, nem túl megerőltető mozgás. Természetesen most is akadt egy kommentelő, aki a veszélyeztetett kismamákkal példálózott:

Bemennék a kórházba és megkérdezném az ott fekvő veszélyeztetett terhes kismamákat, akik nyitott méhszáj, hematóma stb., a várandóság során kialakult komplikációk miatt fekszenek x hónapja kórházban és a babájuk élete a tét és nem az, hogy feszalad-e rájuk pár kiló, hogy mit gondolnak erről! Biztosan jó szívvel olvasnák azt egy-két “kedves” posztot itt!

Az orvosok szerint egyébként nem csak a pluszkilók ellen jó a mozgás, hanem a segít megelőzni a derékfájdalmat, könnyebb lesz tőle a vajúdás, és a terhességi cukorbetegség is kisebb eséllyel alakul ki.

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés, Ápr 2., 2018, időpont: 2:30 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram / @edinakulcsar_official

Ajánlott videó

Olvasói sztorik