Élet-Stílus

Emilio állítólag „cselgáncsbajnok” az ágyban

A 40 éves Emilio rajongásig szereti felségét, Bangó Margit unokáját, Tinát. Az énekes a hálószobatitkaikról is boldogan nyilatkozott: azt mondja, sosem zavarta a férfiasságában, hogy felesége jó pár centivel magasabb nála.

Robert De Nirót vagy Al Pacinót nem zavarta, bomba nőkkel hozta őket össze a sors. Akkor engem miért érdekeljen? Nincs ezzel semmi baj, mert az ágyban mindig egy magasak vagyunk, miután „kicselgáncsolom” az én szerelmemet

– mondta a Borsnak Emilio, aki ezután kifejtette, hogy mit ért a sportmutatvány alatt.

Mindig azt mondja Tina, hogy igazi „cselgáncsbajnok” vagyok az ágyban, értse mindenki ezt úgy, ahogy akarja. Minél több és minél forróbb az együttlét, annál jobb, hiszen a jó házasság a hitvesi ágyban dől el. A mai napig szerelmes vagyok Tinába, aki nemcsak a gyermekeim anyja, de a legjobb barátom is. Szinte a nap huszonnégy órájában együtt vagyunk. (…) Máig szerelmes leveleket írok neki, mivel meg kell becsülnöm, hogy a világ leggyönyörűbb nőjével élhetem le az életemet. Lehet, ez annyira nem macsós, de én vállalom, hogy én egy nagyon érzékeny férfi vagyok.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik