Élet-Stílus

Villanyoszlopnak hajtott kocsijával egy nő, hogy bebizonyítsa a gyerekeinek, Isten vigyáz rájuk

Szándékosan hajtott neki terepjárójával egy villanyoszlopnak a 25 éves Bakari Warren, március 21-én, szerdán, nem sokkal éjfél után a georgiai Gwinnett megyében – írja egy helyi hírportál.

Egy kereszteződésben működő kamera rögzítette, amint az autó a zöld jelzésnél felgyorsít, majd a padkén megpattanva, szinte nekirepül egy villanyoszlopnak. Az autóban a nőn kívül az 5, illetve 7 éves gyerekei ültek. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg.

Amikor a helyszínre érkező rendőrök megkérdezték a gyerekeket, hogy tudják-e mi történt, azt válaszolták, persze, az anyjuk be akarta bizonyítani nekik, hogy Isten létezik, és vigyáz rájuk.

„Becsukta a szemét, és dünnyögni kezdett: blabla, szeretem Istent, blabla. Nem balesetet akart, csak meg akarta nekünk mutatni, hogy Isten létezik”

– mondta el Warren lánya, majd hozzátette, az anyjuk szólt, hogy kössék be magukat, és kapaszkodjanak, majd gázt adott.

Amikor a nőt kiszedték az autóból, a rendőrök őt is faggatni kezdték. Warren először azt mondta nekik, hogy csekkolják csak le a Facebook-profilját, de később megerősítette azt, amit gyerekei mondtak.

Az anyát a helyszínen letartóztatták, később kiskorú veszélyeztetésével vádolták meg. A nő előzetes letartóztatásba került, a gyerekekre a nagyszüleik vigyáznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik