Élet-Stílus

Ott találták meg a hosszú szex titkát, ahol senki sem kereste

Fantasztikus tud lenni egy-egy spontán, gyors menet, de van az úgy, hogy az ember hosszabban elnyújtott élvezetre vágyik. Csakhogy utóbbihoz a férfiaknak nem mindig elég kitartóak. Tudósok kerestek választ a kielégítetlen nők tömegeinek problémájára, és olyan helyen találták meg a választ, ahol senki sem számított a felbukkanására. A talpon.

Röviden összefoglalva, egy friss tanulmány szerint, a megoldást nyújthat a korai magömlésre a férfiak talpának csiklandozása. Bővebben, azért nem ennyire egyszerű a dolog – írja a The Sun.

Egy török kutatócsoport 30 férfin végzett kísérletet, akik mind korai magömléssel küzdöttek. Az alanyokat a Yuksek Ihtisas kórházban, enyhe elektromos ütésekkel kezelték, a talpaikon. Az elektromos ütések annyira gyengék voltak, hogy a résztvevők csak csiklandozást éreztek, fájdalmat egyáltalán nem. A kísérleti fázis végén mindannyian arról számoltak be, hogy érezhetően tovább bírják a szexet, mint a kísérletek előtt.

A kutatók szerint a javulás annak köszönhető, hogy az impulzusok a láb idegrendszerén keresztül eljutnak a gerincbe, azokig az idegekig, amik a szex közben aktív izmokat kontrolálják. Azt ugyanakkor elismerik, hogy a kísérletet eddig túl kisszámú résztvevőn hajtották végre, így további emberek bevonása szükséges ahhoz, hogy a csiklandós kezelést eredményessé nyilvánítsák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik