Élet-Stílus

Tóth Andi első műsorára készül a TV2-nél

Mint megírtuk, A Nagy Duett idei szériájában mások mellett az RTL Klub X-Faktorának korábbi győztese, Tóth Andi is szerepel majd. A TV2-höz szerződött énekesnő nagyon készül a show-ra, igaz alig néhány napot pihenhet a fárasztó próbaidőszak után és a show kezdete előtt.

Négy napra eltűntem a világ elől, és csak a szeretteim­mel, a barátaimmal töltöttem az időmet. Szükségem volt egy kis feltöltődésre, hogy a legjobb formámat hozzam A Nagy Duettre. Rettenetesen várom, mert nagyon izgalmas kihívás lesz számomra a „tanítás”. A tehetségkutatós idők után számtalan fiatal, leginkább tinédzser rajongóm keresett meg a közösségi oldalaimon, szerették volna, hogy én legyek az énektanáruk. Ezeket a felkéréseket tisztelettel elutasítottam, mivel még nekem is nagyon sokat kell fejlődnöm, de a duettre képtelen lettem volna nemet mondani. Igyekszem a tudásom legjavát átadni a partneremnek, hiszen itt hétről hétre bizonyítanunk kell

– mondta a Borsnak a 19 éves énekesnő, azt is elárulva, mi lesz a párosuk titka.

A humor a legfontosabb. Ez egy verseny, de nem szabad véresen komolyan venni. Ha az első adásban esünk ki, akkor is úgy kell hozzáállnunk, hogy eljöttünk, bizonyítottunk és jól éreztük magunkat. Nagyon örülnék neki, ha kapnánk egy-két dögös rockdalt, ami viszont kihívás lenne, az a Mariah Carey vagy Whitney Houston típusú énekesnők nagyszabású és lírai dalai.

(Kiemelt kép: Debreczeni Zita)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik