Élet-Stílus

Segített világra hozni a babát, majd beismerte az anyának: lefeküdt az apával

Joanne Lumsden a Liverpooli Női Kórház nővére volt, több száz baba születésénél segédkezett, az egyik viszont a karrierje végét jelentette a klinikán. Egy meg nem nevezett anya ugyanis azt mondja, hogy a lánya születésekor érzett örömöt nagyon gyorsan tönkretette Lumsden, aki pár órával később elárulta: viszonya volt a gyerek apjával. A férfi éppen legénybúcsún volt a spanyolországi Benidormban, mikor a kelleténél közelebbi kapcsolatba léptek – írta a Daily Mail.

Lumsden ellen fegyelmi eljárást indítottak és már nem alkalmazzák a kórháznál. A négygyermekes anya pedig azzal vádolja, hogy tönkretette a családját, ráadásul a nővér még ott is volt a szülésnél.

Örökre bennem marad, ahogy a bába azzal a tudattal tartja kezeiben az újszülött gyerekemet, hogy szexuális kapcsolata volt, a csecsemőm apjával a terhességem alatt. Ez kísérteni fog engem egész életem alatt. Úgy tartotta a kezeiben a babámat, hogy rendszeres szexuális kapcsolata van az apával.

Így utólag az anya most már érti, hogy a férfi miért maradt el az ultrahangokról és miért nem volt ott a szülésnél sem: félt, hogy kiderül az igazság.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik