Élet-Stílus

Újszülöttek fitymájából készül a sztárok kedvenc arckozmetikuma

Egy ideje terjed az a pletyka Hollywoodi csillagairól, hogy az arcbőrüket egy szinte varázserejű krémmel tartják fiatalon, amit úgy hívnak: Penis Facial (Pénisz Arckozmetikum).

Cate Blanchett nemrég eloszlatott minden kételyt az ügyben, amikor a Vogue-nak nyilatkozva elismerte, hogy nemrég kipróbálták a szert Sandra Bullockal, akivel együtt játszanak az Ocean’s 8 című filmben.

„Sandy Bullcok és én nemrég voltunk Georgia Louise New York-i kozmetikusnál, aki adott nekünk a pénisz nevű szerből, és mondhatom, az aztán valami. Nem tudom pontosan mi az, de biztosan azért van ilyen furcsa neve, mert a szaga egy kicsit a spermáéra emlékeztet.”

Blanchett tévedett, pedig könnyedén utána nézhetett volna a bizarr igazságnak. A Women’s Health magazin újságírója két kattintással derítette ki a kozmetikus weblapjáról, hogy a péniszkrémet azért hívják péniszkrémnek, mert péniszből van.

„Koreai újszülöttek frissen levágott fitymájából, ami segíti a kollagén és az elasztin termelését, így fiatallá és ragyogóvá varázsolva az arcbőrt.”

Az őssejteket, és peptideket tartalmazó készítményt jóváhagyta az amerikai gyógyszerfelügyelet (FDA). A készítményt nem lehet csak úgy megrendelni, helyben, egy speciális, elektromos, mikrotűs készülékkel viszik be a bőr mélyebb rétegeibe, ahol az aktív hatóanyagok kifejtik hatásukat.

Egy kezelés ára 834 dollár (kb. 211 ezer forint), de ha cserébe úgy néz ki tőle az ember, mint a májusban 49-et töltő Blanchett, lehet, hogy megéri.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik