Élet-Stílus

A történelem legnagyobb konyhai bakijával okoztak tüzet amerikai cserediákok

Vannak antitalentumok, akik képesek bármit elrontani, amit egy konyhában csak lehet, de az, amit három amerikai lány művelt Firenzében, mindenen túltesz.

A húszéves cserediákok spagettit akartak főzni. Vettek is egy csomag tésztát a boltban, majd hazaérve, egy lábasban odatették főni. Csak egyetlen fontos összetevőről feledkeztek meg: a vízről. Ha mindez még nem lenne elég, a tűzhelyre tett lábast magára hagyták a konyhában – írja egy helyi lapra hivatkozva a Munchies.

Amikor az erős füst miatt rájöttek, hogy valami ég, hívták a tűzoltókat. Miután a lángokat eloltották, az empatikus tűzoltók azzal nyugtatták a lányokat, hogy előfordul az ilyesmi, ők sem tudnak tésztát főzni.

Az olasz közvélemény azonban nem volt ennyire megértő. Az esetről szóló hírek alatti hozzászólásokban az volt a jellemző vélemény, hogy jobb lenne, ha a három diáklány hazamenne Amerikába, de ott is csak a Mekiből étkeznének a jövőben.

Firenze egyik legjobb séfje, Fabio Picchi azonban leckét adott honfitársainak az olaszos vendégszeretetből. Felajánlotta a lányoknak, hogy két legjobb szakácsa egy négyórás gyorstalpalón szívesen megtanítja őket a konyhai alapokra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik