Élet-Stílus

Meztelenül fut a hóban, és úszik a fagyos folyóban egy ukrán modell

Ha a fiatalság megőrzéséről van szó, Inna Vlagyimirszkaja, 32 éves ukrán modell a hóra és a jégre esküszik. A kijevi nő minden télen, hetente legalább egyszer meztelenül edz a szabadban. Fut, majd úszik egyet a jeges, sokszor mínusz 9 kilenc fokra hűlő Dnyeperben.

Vlagyimirszkaja azt mondja, már kilenc éve híve a fagyos fitnesznek, meztelen edzéseire sokszor a férje is elkíséri. A modell szerint, amikor megmártózik a fagyos vízben, sok vér áramlik a belső szerveibe, a gyorsabb keringés pedig segíti a zsír lebontását, és az izomépítést. A jégfürdő emelett segít az ízületi, és izomfájdalmaim legyőzésében is, illetve megfiatalítja a bőrt, mert megnöveli az oxigénellátását – írja a Daily Mail.

Inna Vladimirskaya (@innuskavladimirskaya) által megosztott bejegyzés, Dec 23., 2017, időpont: 9:47 (PST időzóna szerint)

„A rozmárok azért néznek ki sokkal fiatalabbaknak a koruknál, mert sok időt töltenek a jeges a vízben. Az emberek is képesek hasonlóra, ha hajlandók keményen dolgozni az eredményekért.”

A modell arra azért vigyáz, hogy ne betegedjen meg. Nem tölt egyszerre sok időt a jeges vízben, aztán amint kimászik belőle, megszárítja magát és már ugrik is be a fűtött autóba.

Inna Vladimirskaya (@innuskavladimirskaya) által megosztott bejegyzés, Jan 13., 2018, időpont: 8:46 (PST időzóna szerint)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik