Élet-Stílus

Buli után a buszmegállóban megismerkedett egy férfival, két óra múlva már megfojtották szex közben

A mindössze 20 éves lány, Chloe Miazek egy hosszú bulizós éjszaka után találkozott a 32 éves Mark Bruceszal. A pár nem töltötte együtt az egész éjszakát, csupán az éjszakai busz megállójában találkoztak. A férfi beszélgetésbe elegyedett a fiatal lánnyal, akivel aztán szexuális kapcsolatot létesített.

A szex közös megegyezésre történt, ám a vád szerint Bruce az aktus közben elkezdte fojtogatni a lányt, aki megfulladt az aktus közben.

A fiatal lány egy közeli nightclubban ünnepelte pont a születésnapját, 8 nap múlva lett volna 21 éves. A vizsgálatok szerint bűncselekmény idején a lány még súlyosan ittas állapotban volt.

A gyilkosságra a férfi albérletben került sor, a lányt ide vitte fel magához. A rendőrséget maga az elkövető értesítette, aki a telefonba azt mondta, hogy

Valami szörnyűt tettem, megöltem valakit, egy lány fekszik az ágyamban.

Az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a férfinak sikerült úgy, olyan erővel megfognia a lány nyakát, hogy nem szenvedett sokáig, kis túlzással másodpercek alatt megfulladt.

Fotó: Police Scotland

A védelem szerint nincs arra vonatkozó bizonyíték, hogy a férfi korábban érdeklődött volna a fojtogatós szex iránt, így azt gyanítják, hogy maga az áldozat vetette fel, vagy esetleg kérte az elkövetőt, hogy fogja a nyakát.

A vád ezeket az állításokat visszautsította, a tárgyalás április 5-én folytatódik, addig Mark Bruce előzetesben marad.

Forrás: Metro

Borítókép: Chloe Miazek Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik