Élet-Stílus

Amputált lábát használta párnának a kórházban egy indiai férfi

Vizsgálat indult az India középső részén fekvő Jhansi egyik kórházában, miután szombaton elterjedt egy videó egy fiatal férfiról, aki az intézmény folyosóján, egy hordágyon fekve, a saját, amputált lábát használja párnának – írja a Daily Mail.

A felvételen látható, 28 éves férfi kisegítőként dolgozott egy iskolabuszon, amelyik felborult, miközben a sofőr megpróbálta elkerülni, hogy összeütközzön egy traktorral. A baleset, amiben huszonöt gyermek is megsérült, a kórháztól mintegy 55 kilométernyire történt.

A videón az látszik, hogy az amputált lábú férfi teljesen kába, nem tudni, tisztában van-e vele, hogy a saját lába van a feje alatt. Az időközben megérkező rokonok szerint, az orvosok tették oda a lábat. Egy hozzátartozó azt mesélte, hogy több orvost is megkérdezett a dologról, de mindannyian tagadtak. Végül az egyik családtag ment el a helyi piacra, és vett egy párnát a sérült férfinek, a lábat csak ez után távolították el.

Az Egészségügyi Minisztérium vizsgálja az ügyet, egy orvost, egy rezidenst, és két nővért felfüggesztettek a munkavégzés alól a nyomozás idejére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik