Élet-Stílus

Elnyerte méltó jutalmát a texasi pincérnő jótette

Óriási fordulatot vett egy fiatal texasi lány élete, miután készítettek róla egy lesifotót a munkahelyén. Evoni Williams tavaly nyáron, rögtön az érettségije után kezdett el dolgozni egy étkezében a lakóhelyén, a texasi La Maque városban. A fizetéséből próbált félretenni, főiskolai tandíjra.

Egy nap egy idős, reszketeg férfi ült be az étkezdébe, aki nagyon nehezen boldogult az evéssel. Williams szó nélkül odalépett hozzá, és segített neki kis darabokra vágni ételt. A kedves gesztust egy másik vendég, Laura Wolf örökítette meg egy fotón. A képet aztán kitette a Facebookra, ahol pillanatok alatt több ezren osztották meg.

A 78 éves Adrien Charpentier később elmondta, hogy bár nem tűnik nagy dolognak, amit a fiatal nő érte tett, neki nagyon sokat jelentett. A kezei már nem működnek jól, ezért amikor felvágni szeretne egy szerelt húst, leginkább csak döfködni tudja. A lány erre azt felelte, tényleg semmiség volt, amit bármikor megtenne bárkiért, aki segítségre szorul.

A jótett elnyerte méltó jutalmát. Evoni Williams 16 ezer dolláros ösztöndíjat kapott, a Texas South Universityn, ahol üzleti ismereteket, és menedzsmentet fog tanulni. A város polgármestere ráadásul 2018. március 8-át Evonni „Nini” Williams nappá nyilvánította.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik