Élet-Stílus

Hogyan mondjam el neki, hogy a fenéknyalás izgat?

A közös szexuális fantázia sokat segíthet a szenvedélyes szexuális életben. Olvasónk azt kérdezi, hogyan tudassa partnerével, vágyik a prosztatamasszázsra. Ha kérdésed van, vagy régóta foglalkoztat egy probléma, írd meg nekünk, kérd a szexuálterapeuta segítségét.

32 éves vagyok, négy éve élünk együtt a feleségemmel. Nagyon izgatna, ha a fenekemnél is simogatna, nyaldosna, de nem tudom, hogyan induljak el vele ezen az úton. Hogyan mondjam el neki, hogy ez izgat, és jól esne ha csinálná? Többször is álmodtam már azt, hogy nyalja a a fenekem, és óriásit élveztem, mindenképp szeretném megélni a való életben is. Mit tegyek?

Az olvasói levelet Facebookon kaptuk, a kérdés, hogy hogyan kommunikáljuk az igényeinket a szexben, egyike a legfontosabb kérdéseknek, ami felmerülhet a témában. A be nem teljesült vágyak ugyanis elképesztő mértékben rombolják a párkapcsolatot.

Mit lehet tenni?

Néma gyereknek ugye anyja se érti a szavát, tehát a megoldás egyértelműen az, hogy valahogyan kommunikálni kell az igényeket. A jó párkapcsolat alapja, hogy bírja a változásokat, és a válságokat is helyén tudják kezelni. A nem teljesülő vágyakra az nem megoldás, ha harmadik félre vágyunk, és az sem, ha hagyjuk ellaposodni a szexet, esetleg a neten találunk pótlást a hiányra.

A közös fantáziálás segíthet abban, hogy ne ajtóstul rontsunk a házba. A fantáziánkban mondjuk el szépen megfogalmazva, mire vágyunk. Ha az anális játékok az izgatóak, akkor ne vulgárisan, hanem szépen mondjuk meg a másiknak, fantáziáltunk arról, hogy ott is simogat, hogy finom olajjal masszírozza az egész hátsó részt.

A keményebb dolgokat először ne részletezzük, bízzuk a fantáziájára, egyáltalán nem biztos, hogy azonnal elutasító lesz. Elképzelhető, hogy korábban már találkozott ilyesmivel, sőt, az is lehet, hogy tisztában van azzal, hogy a végbélnyílás környéke erogén zóna. A fantáziálgatás legjobb időzítése a szerelmeskedés utáni percek, amíg mindenki piheg az együttlét után vezessük fel a témát a kérdéssel: fantáziáltál már arról, hogy egy réten csináljuk? Ha a nem a válasz, bátran kérdezzük meg, miről fantáziál szívesen. A kulturált szerető vissza fog kérdezni, és ebben a helyzetben elmondhatjuk, hogy vágyunk arra, simogassanak az ánusznál is.

Ha fennakadunk ezen, akkor esetleg nézzünk meg együtt valamilyen erotikus filmet, olvassunk együtt valami erotikusat, amiben szó esik az anális játékokról. Ez már jó alap arra, hogy tovább puhatolózzunk, mennyire nyitott erre. Ha ő maga az, és élvezi az anális izgatást, akkor csak mondjuk meg neki, szívesen kipróbálnánk vele a másik oldalt, hiszen a személyében olyan partnerre találtunk, akiben maximálisan megbízunk. A kívánságokat csak azzal tudjuk elrontani, ha sohasem beszélünk róluk, csak szótlanul elvagyunk a párkapcsolatban. Az újdonságok kipróbálása, a közös prosztatamasszázs vagy lingam masszázs tanulás is segíthet abban, hogy hosszú távon izgalmas legyen a hálószobai kalandozás.

Ez meg micsoda?

A 24.hu blogjában szakembernek teheted fel a kérdéseidet azokról a témákról, amikről nem szívesen beszélsz másokkal, legfeljebb netes fórumokon, Facebook-csoportokban próbálsz kutakodni a válaszok után. A tanácsokat, segítséget kérő leveleket a timea.sereg@24.hu email címre vagy a szakértő Facebook-oldalán üzenetben küldheted el, a válaszokat pedig itt, a 24.hu-n közöljük. A feladók névtelenségét természetesen garantáljuk.

Szexuálterapeuta szerzőnk korábbi cikkeit ide kattintva olvashatod el.

Kiemelt kép: 24.hu/Besenyei Violetta

Ajánlott videó

Olvasói sztorik