Élet-Stílus

Szívszorító: megosztotta négyéves kisfia utolsó szavait egy anya

Tragikus hirtelenséggel halt meg egy egészséges, épp a negyedik születésnapjára készülő kisfiú hétfőn, a tasmaniai Wynyardban. Alby Davis kibontott egy bulikellékes csomagot, kivett belőle egy kis gumilabdát és játszani kezdett vele. Nem sokkal később, amikor eljött a délutáni alvás ideje, azt mondta:

„Alig várom, hogy ágyba bújjak!”

Ezek voltak az utolsó szavai. Amikor Anna, az anyja lefektette a kisfiút, készített róla egy fotót, ahogyan új, szülinapi ágyneművel vetett ágyban, huncut mosollyal az arcán alváshoz készülődik. Negyven perccel később Alby meghalt az anyja karjaiban – írja a Mirror.

THE SMALL FOLK (@the.small.folk) által megosztott bejegyzés, Márc 1., 2018, időpont: 3:18 (PST időzóna szerint)

A kisfiú magával vitte a kis labdát az ágyba, lenyelte, a játék elzárta a légcsövét. Anna mindent megtett, hogy megmentse a kicsit életét, de nem tudott rajta segíteni. Alby volt a második gyermek a családban, Anna épp a negyedik babáját várja.

„Nincsenek szavak, amikkel kifejezhetnénk a hálánkat azért a szeretetáradatért, amit azóta kapunk, hogy a legrosszabb rémálmunk valósággá vált. Mély gyászunk idején a gondolataitok, az imáitok, az együttérzésetek, és a könnyeitek beburkoltak és felemeltek minket. Nem tudjuk eléggé megköszönni a nagylelkűségeteket, és a támogatásotokat.”

Anna Davis ezekkel a szavakkal mondott köszönetet azoknak, akik segítették a családját Alby tragikus halála óta. Az emberek nem csak szavakkal fejezik együttérzésüket a családnak. Egy internetes adománygyűjtő oldalon 168 ezer dollárt (közel 43 millió forintot) gyűjtöttek össze nekik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik