Élet-Stílus

Mekis kajával csábította az ágyába nyolcadikos tanítványát egy floridai tanárnő

Sokat romlott hirtelen egy addig éltanulónak számító, 14 éves fiú iskolai teljesítménye. Az egyik tanárának feltűnt a dolog, ezért felhívta a srác szüleit, hogy mit szólnának hozzá, ha tanítás után foglalkozna egy kicsit a gyerekkel. Az anya viccelődve azt monda a fiának, lehet, hogy a tanára valójában csak el akarja csábítani. A srác ekkor sírva fakadt ki.

Bárki molesztálhat!

A fiú ez után vallotta be, hogy egy másik tanár, a 26 éves Stephanie Peterson hónapok óta zaklatja szexuálisan. A nő azzal indított, hogy a McDonald’s-ból vitt ételt a fiúnak, majd meztelen képeket küldözgetett neki magáról – írja a The Sun.

A házas tanárnő aztán éjjelente megjelent a fiú családjának házánál, és rávette a srácot, hogy szökjön ki hozzá. Kocsikázni mentek, és lefeküdtek egymással, néha a nő kocsijában, máskor egy pajtában. A tanárnő többször marihuánát is adott a fiúnak, és mindig elmondta neki, hogy senkinek sem beszélhet a viszonyukról, mert mindketten komoly bajba kerülhetnek.

Petersont két nappal az után tartóztatták le, hogy felmondott a munkahelyén. Előzetes letartóztatásba került, az óvadékát 25 ezer dollárban (közel 6,5 millió forintban) állapították meg. Közben elindult a nő és tűzoltó férjének válása is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik